dinsdag 24 juli 2007

Bereikbaarheid

Vooralsnog hebben we alleen toegang tot internet (en dus mail) op maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur. Dit komt omdat we hiervoor gebruik maken van het netwerk van de school. Buiten deze tijden staat het alarm op de computerlokalen.

Onze Noorse mobiele nummers zijn:
John: 0047 9541 3725
Emmy: 0047 95154647

1 opmerking:

Marja zei

Dag John en Emmy,

Gister is onze vakantie ingegaan en omdat we eigenlijk wel zijn ingepakt had ik vanavond tijdens het laden van de ipod eindelijk eens tijd om jullie website te bekijken. De omgeving ziet er prima uit en aan de beschrijving van Emmy te lezen valt het in de school ook reuze mee met al die apparatuur. Ben benieuwd hoe het gaat als de leerlingen er straks ook zijn. Ook fijn dat alles lekker relexed gaat zoals jullie beschrijven. Dat spreekt me wel aan! En prettig dat jullie een auto hebben, lijkt me fijn om de omgeving gaan verkennen, maar ook om de nodige dingen te doen heb je een vervoermiddel nodig. Voor het werk voorlopig niet.

Wij vertrekken as dinsdag voor een maand naar Z-Amerika. Dus de volgende reactie zal wel even duren. |We wensen jullie veel succes de komende weken!

Hartelijke groet,

Marja en Kerst